Veelgestelde vragen over de Wie is Hussain organisatie; wat het is en wie we zijn en wat we willen. Als uw vraag hieronder niet wordt behandeld, kunt u hier contact met ons opnemen.

Wie is Hussain is een internationale organisatie die zich inzet om de wereld kennis te laten maken met een inspirerende man die 1400 jaar geleden leefde. Een man genaamd Hussain. Wij streven ernaar om mensen te inspireren door de tijdloze voorbeeld van Hussain en een positieve verandering te brengen in de wereld waarin we leven. Onze vertegenwoordigers en vrijwilligers organiseren evenementen om terug te geven in hun lokale gemeenschappen, variërend van bloeddonatie tot aan het voeden van daklozen en nog veel meer.

Onze missie is om mensen te stimuleren om terug te geven en positieve verandering in de maatschappij vast te stellen en we vinden Hussains leven een handige plek om te beginnen. Iedereen weet dat goed doen het juiste ding is om te doen, maar we hebben allemaal wel eens behoefte aan een aansporing om ons aan te moedigen. De duizenden mensen die betrokken zijn geweest bij deze campagne sinds haar oprichting gebruiken Hussain als die inspiratie.

Wij zijn van mening dat Hussain iemand is waaruit je inspiratie kunt putten. Als iedereen nu op deze website zelfs een kleine positieve verandering in hun leven of een kleine bijdrage aan de samenleving zou maken, omdat er iets uit het leven van Hussain een snaar bij hen raakt, dan zouden we van mening zijn dat dit een enorm succes is.

We vragen alleen dat je een paar minuten neemt uit je drukke dag om even te bladeren en te zien of jij een van de miljoenen mensen bent over de hele wereld, die iets uit het leven van Hussain kan halen. En zo ja, om dan te denken wat je terug kan doen om de mensen te helpen.