Je kunt diverse Wie is Hussain bronnen downloaden en ze gebruiken om deel te nemen aan de campagne. Wij streven continue ernaar de pagina te updaten met nieuwe ontwerpen om jou te helpen mee te doen en de Wie is Hussain campagne wereldwijd te bevorderen.

Door het downloaden van een van de bestanden ga je akkoord met de volgende voorwaarden: kunstwerk wordt geacht niet te worden bewerkt, vervormd of op enigerlei wijze veranderd; Dit is inclusief het vervangen van kleuren, grootte van de afbeeldingen, tekst bewerken of het toevoegen van extra design elementen. Alle bestanden opgenomen in de downloadpagina worden niet geacht te worden doorverkocht of hergebruikt voor een andere dan de bedoeling van de Wie is Hussain campagne doel. Het ‘Wie is Hussain’ merk is niet te worden gebruikt met een derde partij zonder voorafgaande toestemming van het Wie is Hussain team (stuur een email naar [email protected] voor dergelijke verzoeken).

Social media posters

Je kunt online meedoen met de campagne door het downloaden van avatars, cover foto’s en posters, ontworpen voor het delen via alle sociale media platformen. Beschikbaar in het Engels

Posters

Het poster ontwerp is voorzien in A3-formaat op 300 DPI, waaronder een 1 cm marge. Het kunstwerk kan worden geschaald in elk formaat. Beschikbaar in het Engels, Frans en Spaans.

Folders

Het enkelzijdige folder ontwerp is voorzien in A5-formaat op 300 DPI, waaronder een 1 cm marge. Het kunstwerk kan worden geschaald in elk formaat. Beschikbaar in het Engels, Frans en Spaans.

Rollup banner

Banners voor evenementen. Het ontwerp-bestand is voorzien op 25% van afdrukformaat (2000mm x 850mm) bij resolutie van 300 dpi, en kan worden aangepast. Beschikbaar in het Engels, Frans en Spaans.

Fles wrappers

De fles wrapper ontwerp is voorzien van 20x 7,7 cm bij 300 DPI met 2cm marge (dit kan worden aangepast als dat nodig is). Beschikbaar in het Engels, Frans, Swahili en Spaans.

Wenskaarten

De dubbelzijdige wenskaart is voorzien in A5-formaat op 300 DPI, waaronder een 1 cm marge. Het is bedoeld om tot A6 formaat te worden gevouwen. Inclusief een variant van groeten.

Wie is Hussain logo

Het logo ontwerp is voorzien in een hoge resolutie PNG-formaat, geschikt om te worden overgedragen tussen verschillende formaten.

Online banners

Als u een website beheert, kun je kant en klare online banners downloaden om te linken naar whoishussain.org

Gesloten

Deze poster is bedoeld voor het bedrijfsleven om te laten zien op de voorkant van hun winkels als ze gesloten zijn om de dag van Ashura te markeren.